De Danske Vægtkonsulenter

Tab dig et kg om ugen!

Vægtkonsulenterne yder service og ekspertise inden for en lang række områder, som f.eks. ernæring, motion, opskrifter og spisevaner. Fælles for disse emner er dog, at du ved at følge vores råd og vejledning. Tab dig et kg om ugen – nemt og sikkert.

Vægtkonsulenterne – en ny og bedre version af Vægtvogterne

Kan du huske Vægtvogterne, som eksisterede i Danmark for nogle år tilbage? Vægtvogterne var et fornuftigt koncept, som var baseret på vejledning i sunde kostvaner med vægttab til følge.

Opnå sundhed med slankeopskrifter fra Vægtkonsulenterne

Slankeopskrifter på varmrøget laks, spaghetti bolognese, ja selv æblekage. Vejen til sundhed har aldrig været nemmere, eller lækrere.

Vægtkonsulenterne – sunde opskrifter og meget mere

Har du diabetes, eller er du i risiko for at få det, ved du med garanti hvor vigtigt det er at spise sundt. Men så ved du desværre også, hvor kedelige sunde opskrifter ofte er.

Bliv sund og slip af med din overvægt med Vægtvogterne

Sofie var træt af sin overvægt og tabte 27 kilo med hjælp fra Vægtkonsulenterne. Kristian fik hjælp til en ny og sund livsstil og tabte 52 kilo.

Slank – nemt og sikkert

Hos vægtkonsulenterne kan du blive slank uden at skulle følge en striks slankekur. Vi har hjulpet danskere med at blive slankere siden 1981 og ved, hvad der skal til for at blive slank og ikke mindst holde den flotte figur.

rasmus