X-Boyz

X-Boyz er et dansk mærke

X-Boyz er en del af den danske modebranche. Mærket er anerkendt for dets kombination af optimal pasform og unikke designs, der tiltaler teenagere i alle aldre.
•    X-Boyz til billige priser
X-Boyz mener ikke, at det skal være dyrt at shoppe modetøj. Derfor er tøj fra X-Boyz altid sat til billige samt lave priser. På internettet kan du især finde gode og fremragende tilbud på alt modetøj fra X-Boyz.

Stort udvalg i modetøj fra X-Boyz

Tøj fra X-Boyz er moderigtigt ungdomstøj, der appellerer til friske drenge mellem 6 og 16 år. Sortimentet af teentøj består af alt lige fra bukser og jeans til t-shirts og skjorter. Derfor er det altid let at finde nyt og spændende modetøj fra X-Boyz mange kollektioner.
X-Boyz producerer tøj til børn og unge, der har svært ved at passe de traditionelle tøjstørrelser. Mærket går aldrig på kompromis med hverken design eller kvalitet, og derfor er X-Boyz altid et oplagt valg, når der skal købes nyt tøj til garderoben.

Converse er et amerikansk mærke

Converse blev grunlagt i 1908 af Marquis Mills. Converse All-Star skoene blev produceret fra år 1917. De blev oprindeligt lavet til at spille basketball i, men blev rigtig populære efter den kendte basketballspiller Chuck Taylor begyndte at bruge dem som sine fortrukne sko.
Han gjorde efterfølgende skoene berømte og fik trykt hans signatur på siden. I 2008 kunne Converse fejre 100års jubilæum.

Converse til rigtig gode priser

Selvom Converse All-Star er et verdenskendt mærke og bl.a. bliver brugt af kendte mennesker, er det stadig et mærke som langt størstedelen har råd til at købe.
•    Verdenskendte Converse kan købes til rigtig gode priser
De fleste ejer et par smarte Converse sko eller sneakers – og hvis de ikke gør – kender de med sikkerhed nogle der gør. Converse sko er nemlig let tilgængelig på markedet og købes for rigtig fornuftige priser.

rasmus