Termografi mm.

Tæthedsprøvning og termografi

Der findes mange gode metoder til at spare penge. Tæthedsprøvning og termografering af huse kan være en rigtig god vej til at spare penge. Termografi og tæthedsprøvning af dit hus kan give dig 2 resultater.

Positivt uanset om om rapporten er positiv eller negativ.

Den kan vise at der er utætheder og varmesvind – i så tilfælde har du et overblik over hvor og hvordan du kan isolerer dit hus bedre. Sådan vil du hurtigt kunne forrente de udgifter du har haft til tæthedsprøvning og termografi.

Det kan også være at termografi og tæthedsprøvning viser dig at dit hus intet betydeligt varmetab og eller utætheder har. Dette er en væsentlig information den dag du vil sælge dit hus – og en sådan analyse med et positivt resultat vil typisk kunne afspejles i prissætningen af dit hus. Er du blevet interesseret i tæthedsprøvning eller termografi  – her kan du læse mere derom.

Vi gør vores yderste til at guide dig på nettet. Det er vores ambition, at såvel skabe interesse om emner ligesom der er vores ambition hurtigt at give dig adgang til mere kvalificeret information. Skriv gerne til os hvis du har emner eller sider du ønsker vi guide dig igennem.

 

rasmus