Benzalkonium Chloride JP, PhEur EUSP/NF

Benzalkonium Chloride

Her kan du læse om Benzalkonium Chloride

  • Benzalkonium Chloride JP
  • Benzalkonium Chloride PhEur
  • Benzalkonium Chloride USP/NF

Benzalkonium Chloride

Antiseptisk agent er et stof, der dræber eller hæmmer væksten af sygdomsfremkaldende bakterier og andre mikroorganismer. Det er hovedsageligt ugiftige skal anvendes på huden eller slimhinderne. (Desinfektionsmiddel herunder cresol, blegning pulver, og phenol er generelt giftige for celler i kroppen). Fælles antiseptisk agenter benzalkoniumchlorid, Cetrimide, Klorhexidin, Hexachlorophen, Jod Compounds, kviksølvforbindelser (Thimerosol), Alkohol og Hydrogenperoxid, Hexamine Hippurate, Benzalkonium Chloride JP, Triclosan, Cetylpyridinium klorid, Og Dequalinium. Andre stoffer, der kan anvendes til antiseptisk formål omfatter Borsyre og flygtige olier såsom Methylsalicylat.

Hexachlorophen og benzalkoniumchlorid primært anvendes i hånd eller ansigt vasker. Benzalkoniumchlorid ikke må anvendes på områder, som ikke er blevet fuldt skyllet, da det er inaktiveret af organiske forbindelser. Benzalkonium ansøgning mange omfatte desinfektion instrumenter og preservativing medicin i lav koncentration form eller bezalkonium chloride PhEur

Jod forbindelser har det bredeste spektrum af Infektionssygdomme mod bakterier, svampe, sporer, protozoer, vira og gær. Vandige jod er mindre effektive end alkoholiske opløsninger, men alkoholiske bestanddel tørring og irriterende for abraided huden. Povidon jod er bekvemt at bruge, da det er mindre irriterende, men ikke så effektive.

Chlorhexidin bruges som et sikkert antiseptisk eller desinfektionsmidler til anvendelse for at forhindre kroppens infektion og i mundskyl til behandling af ømme gummer og sår i mundhulen og forhindre plak på tænderne. Det anvendes i form af acetat, gluconat eller hydroklorid, enten alene eller i kombination med andre, såsom Cetrimide.

Benzalkonium Chloride USP/NF

Her kan du findel Benzalkonium Chloride USP/NF

Cetrimide et antiseptisk stof

Cetrimide er en antiseptisk stof med rengøringsmiddel egenskaber. Det har det brede spektrum af Infektionssygdomme mod bakterier og svampe. Det bruges som en ingrediens i shampoo til behandling af seborré og psoriasis. En meget fortyndet opløsning kan anvendes lokalt til lindring af ømme gummer. Benzalkonium Chloride USP/NF

Hippursyre, en aminosyre glycin, udskilles fra kroppen og anvendes i urinvejene narkotika. Hexamine hippurates er nyttig til forebyggelse og behandling af infektioner i urinvejene, og det virker ved at blive forvandlet til formaldehyd.

Triclosan er et meget populært antibakterielt middel. Det anvendes på hospitaler til rengøring og desinfektion af huden af patienter og kirurger. Det bruges i kosmetik, husholdningsartikler og produkter til personlig pleje. Det bruges også i plast og tekstiler til antibakterielle aktivitet formål.

Cetylpyridinium chlorid er anvendt i mundskyl til rengøring mund og behandling af mindre hals eller mund infektioner og startvanskeligheder.

Dequalinium chlorid er Infektionssygdomme mod bakterier og svampe. Det anvendes til behandling bakterie-eller svampeinfektioner i mund og svælg.

rasmus