Cast iron repair

Reparation af støbejern

Har du behov for at få repareret støbejern, så skal du have fast i en specialist. Det er et rigtig avanceret stykke arbejde, der kræver stor viden og erfaring på området. Du kan med fordel søge på de engelske termer som cast iron repair eller in-situ machining.

Når man skal i gang med en støbejern reparation, vil fremgangsmåden afhænge meget af, hvilke genstand eller område der er tale om. Det er derfor altid en god idé at kontakt et kompetent firma, forelægge dem opgaven, så de kan give en professionel vurdering af omfanget og prisen.

Reparationer er meget udbredte i England, hvor det kaldes cast iron repair. Her arbejder de med det man kalder in-situ machining som er en særlig form for bearbejdning. I det engelske har flere virksomheder mange års erfaring og alle de nyeste maskiner på markedet. Det gør hele processen bedre og giver som regel det optimale resultat.

Hvis du leder efter en dansk udbyder til opgaven, kan det anbefales at undersøge markedet nærmere. Det er de færreste der lige kender til en støbejerns ekspert. Den bedste start på processen vil være at undersøge muligheder på markedet, indtil i får fundet den rigtige profil, der matcher firmaets behov.

Som virksomhed bør du i øvrigt overveje at få lavet en fast samarbejdsaftale/serviceaftale, hvis du ofte arbejder med maskiner og støbejern der skal vedligeholdelse eller repareres løbende.  Læs mere om cast iron repair og in-situ machining her!

rasmus