Exchange server til virksomheder

Virksomheder skal have en Exchange server

Den ovenstående overskrift kan umiddelbart være begrundende for lidt undren. For hvorfor skal virksomheder have en Exchange server? Lige umiddelbart er svaret blot, at der en masse fordele forbundet ved at anskaffe sig og have en Exchange server. Fordele, som kan komme en virksomhed til gavn, da den gør det nemmere at kommunikere og have overblik over firmaets aftaler. Sidst men ikke minst gør det arbejdet nemmere, hvis man arbejder hjemmefra eller er i udlandet og skal tjekke noget vigtigt, hvilket kunne være noget i forbindelse med en aftale eller en bestemt mail, der er vigtig i forbindelse med en handel. Men dette er jo blot nogle kort skitserede grunde til, hvorfor din virksomhed skal have en Exchange server. I det følgende vil der mere uddybende og yderligere blevet grundet nogle grunde til, hvorfor netop din virksomhed kan drage stor fordel at være investere i en Hosted Exchange-løsning.

Hosted Exchange er en Cloud-baseret løsning, som gør det muligt at tilgå informationer over alt på jorden, blot skal der være en internetforbindelse tilstede for at kunne skabe kontakt mellem dig og informationen på serveren. Alt din data bliver samlet på en server hos et firma, som klarer vedligeholdelsen af serverne, så man undgår, at de går ned, mens du blot kan nyde bekvemtheden ved ikke at skulle være nervøs over, om serverne går ned. Men hvad kan du placere af data på disser servere? Ideen er at du kan synkronisere din kalender, mail og kontakter med serveren. Som med andre Cloud-løsninger, bliver denne informationer hermed tilgængelig på alle computere, som synkroniseres med denne Exchange-server. Men dertil er det ikke kun computere, det kan også være smartphones, hvorfra man kan få adgang til sin kalender, mail eller kontaktbog. Når du er på farten kan du stadig have overblik over, hvilke aftaler din virksomhed har, samt tjekke indkommende mails eller sende mails. En smart funktion i forbindelse med kalender og Hosted Exchange er, at det er muligt at sammenligne forskellige kalendre, så man kan se, hvilke aftaler og opgaver dine medarbejdere har. Dette kan medføre en højere grad af strukturering i firmaet og styrke samarbejdet, så aftaler ikke bliver glemt. Mail-funktionen er ligeledes en nødvendighed hos et firma. Hvis du er på forretningsrejse kan du stadig tilgå mails, som bliver sendt til firmaet. Samtidig sørger udbyderen af serveren samtidig for, at din mails bliver sorteret, for at spam ikke skal infiltrere din indbakke.

Din virksomhed skal altså have en Exchange server fordi, det er en smart løsning, som gør det muligt at huske aftaler i kalenderen og sende mails til alle sine partnere, medarbejdere og kunder, som står opført i ens kontaktbog, uanset hvor du befinder dig og når du er på farten.

rasmus