Skrotservice

Få et simpelt salg af brugt bil hos Skrotservice

Står du i den situation, at du gerne vil have, at din gamle og brugte bil bliver skrottet, men ved ikke hvordan og hvorledes? Der er mange forskellige måder at få skrottet sin bil på. Dog skal man huske, at man kan få tildelt en skrotpræmie ved salg af brugt bil, men det er dog ikke alle steder der tilbyder dette. Man får nemlig kun udbetalt skrotpræmier hos miljøgodkendte autoophuggere, som ligeledes er den bedste løsning, når der er tale om skrotning af brugte biler. Det er ligeledes miljøvenligt at skrotte sin bil på denne måde, idet du ikke efterlader bilen i grøftekanten eller blot lader den stå og fylde i garagen.

Derudover kan Skrotservice også være behjælpelig, hvis du har svært ved at tage stilling til, om din brugte bil skal skrottes eller ej. Der er nemlig mange minder i en bil, da den enten har været med på ferie eller er blevet brugt til mindeværdige begivenheder. Det kan derfor være enormt svært at slippe sig af med sin ejendel, men hos Skrotservice skal de nok hjælpe dig med salg af din brugte bil. Du kan herunder også tage kontakt til Skrotservice, hvis du er i tvivl om selve skrotpræmien. Her kan de nemlig give dig en kvalitetsbevidst vurdering og heraf give dig en cirka pris i form af skrotpræmien.

Skrotpræmie

Der er mange ting, som du skal huske inden du afleverer din brugte bil til en autoophugger. Det er nemlig nødvendigt at medbringe bilens registreringsattest, da du ellers ikke får indbetalt skrotpræmien. Hvis din brugte bil allerede er afmeldt og din nummerplade er blevet afleveret på Motorkontoret, skal du blot medbringe dokumentation for det. Selve din skrotattest vil blive tilsendt til Miljøordningen, som deraf udbetaler din skrotpræmie til din konto.

Få derfor hjælp og de bedste skrotpriser fra Skrotservice og spar tiden på en masse besvær!

rasmus